onsdag 9. november 2011

Gryterett med P u r r e

Du trenger: 


1 kg purre
1 stor løk
200 gr kjøttdeig
120 ml olivenolje
1 ss tomatsaus
1 buljongvæske
Salt
Pepper
Paprikakrydder


Først renser og vasker vi purren. Vi skal bare ha det hvite av purren, og ikke det grønne! Skjær den i runde former, og sett det hvite nå i en ildfast form.


Så finner du en panne og ha i litt olje.Tilsett kjøttdeigen (stekes) og buljongvæsken (etter at kjøttdeigen er stekt). 
Ta så i tomatsausen, paprikakrydder, salt, pepper i den samme pannen, og la det kokes i 15-20 minutter.


Etter 15-20 minutter tar du dette og heller det over purren(hvite).
Dette skal stekes i ovnen i 1 time på 190 grader.


Serveres varm! :) GOD APETITT - JU BEFTE MIRE! 




1 kommentar: