tirsdag 15. november 2011

Kast aldri brøøød!

Dette er en rett som tilegner seg spesielt dersom du har hard brød hjemme, og så slipper du å kaste det.
Navnet på resepten: Litt hardt brød med kulturmelk og egg!



  • For 4 personer
  • Ferdig på 10 minutter
  • Passer best til frokost.

Du trenger:
10 brødskiver (harde)
2 egg
5 ss kulturmelk 
2 ss melk
litt salt for smakens skyld
litt smør for å smøre en ildfast form.

Forberedelse:
Knuss eggene. Visp godt.
Ha i saltet, kulturmelken og melka. 
Bland dette godt sammen.

Ta brødskiven og smør med blandingen som beskrevet over. "DIPP fort brødskivene i blandingen og deretter setter du brødskivene i en smurt ildfast form. Til slutt heller du  hele blandingen over brødskivene i den ildfaste formen.
La dette trekke seg i litt. 

Dette skal stekes i ovnen i noen få minutter, helt til du ser at brødskivene har fått en gyllenbrun farge.

Serveres varm.

L o v e r deg, dette er veldig g o o dt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar