Forberedelse: | |
---|---|
Plasser kyllinglårene i en stor kjele med kaldt, saltet vann og la det koke. La den ukokte risen i en ildfast form, bruk ris så mye du vil, men beregn det for 4 personer. Skjær paprika og tomater i strimler og la det i den ildfaste formen med risen. Skjær tomatene i åttendedeler, legg de over den ildfaste formen. Skjær løk, og stek den til gjennomsiktig. Dryss med paprika over løken. | |
Legg løken med paprikaen også i den ildfaste formen. Ta kyllinglåra vekk fra kjelen, du kan spare kyllingkraften, men det er ikke nødvendig. Hell noe av kyllingkraften over risen og rør alt. Krydre med salt, pepper og granulert kjøttkraft. Legg kyllinglåra på toppen, og dette også med salt og pepper | |
La den ildfaste formen i ovnen på 200° i ca. 45 minutter. Hell over kyllingkjøttkraften over, av og til for at risen skal kokes. Alt er klart når risen er ferdig kokt, og væsken er absorbert helt. | |
Tips: du kan også bruke andre grønnsaker: gulrøtter osv... hva du vil! |
søndag 30. oktober 2011
Kylling - ris :D
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar