mandag 10. oktober 2011

Paprika i rømme ...

Paprika i rømme har vi alltid spist hjemme, og hver gang vi er i Kosovo lager vi dette veldig ofte, nesten hver dag. Det kan både være hovedrett alene, eller noe du kan spise etter en større hovedrett. 


Det du trenger: 

  • så mange stekte paprika du selv vil ha.
  • 2 ss olje.
  • Salt
  • 2 beger rømme



Beskrivelse: 

  1. Stek paprikaene på komfyren direkte på platen til de blir litt "svarte eller brune"
  2. Ta vekk det "svarte" med en kniv eller med fingrene.
  3. Vask og tørk det. 
  4. Push i et hull på paprikaen med fingeren og tilsett så en klype salt inne i paprikaen.
  5. Varm en stekepanne med olje på.
  6. Tilsett paprikaene på stekepannen.
  7. La dem steke i ca. 5 minutter over høy varme.
  8. Legg deretter til rømme, og la det småkoke over svak varme i ca 15 minutter videre.
  9. Ferdig!
Serveres med ferskt brød; det smaker best!  :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar